Monday, August 18, 2008

Noterat från premier(league)helgen

--Man ska akta sig väldigt noga för att göra misstag i William Gallas närhet. Den utskällning Djourou fick efter att ha upphävt en offside och givit WBA:s Miller (var det väl?) ett friläge var inte nådig.
--Just Miller var för övrigt en av helgens positiva överraskningar - stor och mycket kraftfull, men också förvånansvärt snabb och smidig. Kan bli det här årets Kenwyne Jones. Och om WBA kan upprepa spelet mot Gunners är det inte helt säkert att PL-sejouren blir ettårig.
--Av de fyra stora fick vi se två lag spom gjorde sitt jobb, men inte så mycket mer (Liverpool och Arsenal), ett som underpresterade (Man U) och ett som, well, utklassade ett av ligans bästa lag bakom de fyra stora (Chelsea). Scolari ställde upp med ett femmannamittfält egentligen utan yttermittfältare, lät Ashley Cole springa ett maratonlopp utmed vänsterkanten och verkade till och med ha fått fart på Nicholas Anelka. Hur långt det än är kvar av ligan så är det - just här och nu - fet fördel för Romans miljardbygge.
--David James cornrows har blivit ytterligare en aning längre och därmed också hårdare. Ligans bästa frisyr. Kanske inte mycket att hurra för när man torskat med 4-0 och fått en rejäl fotbollslektion av Chelsea, men ändå.
--Johan Elmander! Johan Elmander! Johan Elmander!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home